E-facturatie in Nederland met Peppol

Verstuur en ontvang Peppol-conforme e-facturen in Nederland en daarbuiten om snel, veilig en wereldwijd zaken te doen.

E-facturering met Peppol

Peppol is een digitale infrastructuur en een afsprakenstelsel om op eenvoudige wijze elektronische facturen en andere zakelijke documenten uit te wisselen. Overheidsorganisaties en veel particuliere bedrijven zijn op Peppol overgestapt om facturen uit te wisselen, omdat het een versleutelde en veiligere methode is dan e-mail of post. Met onze oplossing die is goedgekeurd door de NPa, kunt u eenvoudig Peppol-conforme e-facturen sturen naar uw B2G- en B2B-handelspartners over de hele wereld. Uw facturen worden hierdoor sneller betaald, nog afgezien van de vele andere voordelen.

Video source: peppolautoriteit.nl

Open netwerk

Maak verbinding met al uw zakenpartners vanuit elk ERP-systeem, onafhankelijk van de software en systemen die ze gebruiken

Veilig

Wissel versleutelde en beveiligde e-documenten uit met al uw handelspartners bij overheidsorganisaties en bedrijven

Lokale expertise

Wij bieden lokale expertise in combinatie met een mondiaal bereik zodat u eenvoudig wereldwijd handel kunt drijven

Compliance

Uw transacties voldoen altijd aan vereisten voor archivering, tijdstempels, belasting- en btw-aangifte.

Wat is een e-factuur

Een e-factuur is een factuur die elektronisch wordt gegenereerd, verzonden, ontvangen, verwerkt en gearchiveerd met behulp van specifieke documentformaten. PDF’s die per e-mail worden verzonden, of papieren facturen die worden geconverteerd naar een digitaal bestand, zijn geen e-facturen.

Lees het blogartikel

Hoe werkt e-facturatie met Peppol?

U verstuurt elektronische facturen vanuit elk ERP-/niet-ERP-systeem door verbinding te maken met het Pagero-netwerk. Pagero zet de e-factuur om in het correcte Peppol-conforme formaat en stuurt de e-factuur naar de ontvanger. Klanten kunnen alle facturen van leveranciers elektronisch ontvangen door hun financiële systemen te integreren met het Pagero-netwerk.

Probeer e-facturering vandaag nog gratis

Als u wilt beginnen met e-facturatie via Peppol, hoeft u alleen maar een account aan te maken en uw zakenpartners toe te voegen. Daarna kunt u direct beginnen met het uitwisselen van e-facturen, zonder dat u uw financiële software of systeem hoeft aan te passen. Voordelen van implementeren van e-facturatie:

  • Facturen worden sneller betaald
  • Gekwalificeerde en accurate gegevens
  • Lagere kosten en minder fouten
Ga nu aan de slag

Bekijk onze webinar voor meer informatie

In dit webinar dat is gemaakt in samenwerking met de Nederlandse Peppolautoriteit (NPa), leert u hoe u aan de slag gaat en verbinding maakt met uw zakenpartners, en ziet u welke voordelen het Peppol-netwerk kan opleveren voor uw bedrijf.

Nu kijken

Andere voordelen

Blog: What is Peppol?

Peppol is a common framework which offers e-document message standards and a communication network. The overall objective is to enable businesses to communicate electronically with all their counterparts in the procurement process, locally and worldwide, for elevated efficiency and reduced costs.

Read the full article
What is Peppol? Learn about the Peppol Network, what to look for in a service provider and get answers to frequently asked questions.

Maak verbinding met een netwerk van mogelijkheden

Neem contact op met ons lokale team als u wilt weten welke voordelen e-facturatie heeft voor uw bedrijf en hoe u aan de slag kunt.
  • Voldoe aan regels van de overheid
  • Automatiseer het handmatig verwerken van facturen
  • Stimuleer al uw leveranciers om deel te nemen aan uw digitale transformatie

Neem contact met ons op

Vertrouwd door duizenden bedrijven wereldwijd

jnj-medical_300x200
hpe_logo
jotun_logo